Ο Spahn θέλει να ακυρώσει τη σειρά προτεραιότητας για το AstraZeneca

Ο ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας Jens Spahn θέλει να ακυρώσει αμέσως την ιεράρχηση για εμβολιασμούς με το συστατικό της AstraZeneca.

“Σε γενικές γραμμές – και θα ήθελα να μιλήσω για αυτό αύριο με τον Karl-Josef Laumann (NRW) και άλλους 15 συναδέλφους υπουργούς – συστήνουμε για το AstraZenca τόσο σε ιατρεία όσο και σε κέντρα εμβολιασμού να μην υπάρχει πλέον προτεραιότητα”, δήλωσε ο πολιτικός του CDU το απόγευμα της Τετάρτης στο πρόγραμμα “Aktuelle Stunde” στην τηλεόραση του WDR.

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή υποκείμενα νοσήματα, οποιοσδήποτε θέλει να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί επίσης να εμβολιαστεί.

Όταν ρωτήθηκε από πότε πρόκειται να ισχύει αυτό, ο Spahn δήλωσε: “Για το AstraZeneca τώρα, αυτή είναι η πρότασή μου”.

Για τα άλλα εμβόλια, επανέλαβε την προηγούμενη δήλωσή του, ότι η ιεράρχηση θα μπορούσε πιθανώς να τερματιστεί τον Ιούνιο “εάν οι παραδόσεις συνεχίσουν όπως αναμένονται”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.