Ο Spahn θεωρεί τον εμβολιασμό ατομική απόφαση

Στη συζήτηση σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για παιδιά και εφήβους, ο ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας Spahn επιβεβαίωσε ότι οι εμβολιασμοί θα παραμείνουν μεμονωμένη και ατομική απόφαση του καθενός.

Είπε ότι σίγουρα δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε σχολεία ή κέντρα παιδικής φροντίδας. Το θέμα συζητείται επί του παρόντος σήμερα στη σύνοδο κορυφής σχετικά με τον εμβολιασμό.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θέλει να ανακοινώσει αύριο εάν θα εγκρίνει το εμβόλιο της Biontech/Pfizer για εφήβους μεταξύ 12 και 15 ετών.

Η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμού Stiko συζητά επί του παρόντος την αξιολόγηση του εμβολίου για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, αλλά δεν είναι πρόθυμη να κάνει μια γενική σύσταση. Ο επικεφαλής της Stiko, Mertens, πιστεύει ότι μια σύσταση έχει νόημα μόνο για παιδιά και νέους με υποκείμενα νοσήματα.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.