Ο Υπουργός Υγείας της Βαυαρίας δεν θέλει να πάει χαμένο κανένα εμβόλιο

Στον αγώνα κατά του κορωνοϊού ο Υπουργός Υγείας της Βαυαρίας, Klaus Holetschek, επιθυμεί την καλύτερη δυνατή χρήση των εμβολίων χωρίς καμία σπατάλη.

“Είναι τεχνικά και νομικά δυνατό να ληφθεί μια έβδομη ή ενδέκατη δόση από τη φιάλη εμβολίου, ανάλογα με τον κατασκευαστή”, δήλωσε ο πολιτικός του CSU στο Μόναχο.

Ο Πρόεδρος της Βαυαρικής Ιατρικής Ένωσης, Gerald Quitterer, υποστηρίζει επίσης τη χρήση όλων των διαθέσιμων δόσεων εμβολίου, κάτι που συνιστάται επίσης από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας.

Η προϋπόθεση για τη μέγιστη αξιοποίηση των παρασκευασμάτων είναι ότι η ποσότητα εμβολίου που απαιτείται από τον αντίστοιχο κατασκευαστή μπορεί να ληφθεί πλήρως και ποιοτικά.

Ο γιατρός που εμβολιάζει πρέπει να το διασφαλίσει αυτό, δήλωσε ο Holetschek. “Είναι επίσης σημαντικό το εμβόλιο να μην αναμιγνύεται από πολλές φιάλες.”

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.