Οδηγός πιάστηκε να τρέχει με 696 χιλιόμετρα με Astra

Newsroom

Updated on:

Γερμανία: Κινηματογραφική καταδίωξη με 16χρονο στην Α8

Κοιτούσε την κλήση και φυσικά το πρόστιμο και δεν πίστευε τι συνέβη έτσι ξαφνικά. Ο οδηγός του Opel Astra σε σοκ!

Παλιότερα είχαμε την περίπτωση του οδηγού από τη Λάρισα, ο οποίος είδε στο γραμματοκιβώτιό του ειδοποίηση να πληρώσει μία κλήση αξίας 60.000 ευρώ.

Όμως συμβαίνουν και στις χώρες – πρότυπα για τη λειτουργία του κράτους τους, όπως συνέβη στον Βέλγο οδηγό ενός Opel Astra!

Και μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο , αφού απέσπασε και τον τίτλο ως το Ελληνικό Car Of The Year το 2023, όμως τέτοιες τελικές δεν καλύπτει.

Και ποιο αυτοκίνητο τις πιάνει άλλωστε; Στο Βέλγιο πάντως τα ραντάρ τους πιάνουν και αυτές τις ταχύτητες..

Πιο συγκεκριμένα τα 696 χιλιόμετρα την ώρα, κατέγραψε σταθερή κάμερα-ραντάρ στην πόλη Quiévrain, στο Βέλγιο, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία. Εκεί το όριο ταχύτητας στην περιοχή ήταν μόνο 50 χλμ./ώρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο γράμμα που στάλθηκε από τις αρχές στον άτυχο οδηγό, ύστερα από διόρθωσή» της καταγραφής του ραντάρ, η πραγματική του ταχύτητα ήταν 654,24 χλμ./ώρα!

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του Opel Astra ζήτησε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της τοπικής τροχαίας, οι οποίοι έσπευσαν να διορθώσουν το λάθος τους πληροφορώντας τον ότι τελικά η ταχύτητά του ήταν λίγο πιο πάνω από τα 65 χλμ./ώρα.

Το πρόστιμο ο οδηγός δεν το γλίτωσε, ωστόσο δεν δίστασε να ποστάρει στο Facebook το γράμμα των αρχών με την απίστευτη ταχύτητα που καταγράφηκε, κερδίζοντας χιλιάδες like και share σε λίγες μόνο ώρες…

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης