Οδύσσεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στην Christkindlesmarkt

Οδύσσεια μετά από μια επίσκεψη στην Christkindlesmarkt: ζευγάρι δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό του – η αστυνομία βοηθά στην πολύωρη αναζήτηση

Η αστυνομία της Μέσης Φραγκονίας αναφέρει στο Facebook την οδύσσεια ενός ηλικιωμένου ζευγαριού μετά την επίσκεψή του στη διάσημη Christkindlmarkt της Νυρεμβέργης.

Christkindlesmarkt στη Νυρεμβέργη: ζευγάρι δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας 75χρονος άνδρας από την Κάτω Φραγκονία ξεκίνησε για τη Νυρεμβέργη την ημέρα έναρξης της χριστουγεννιάτικης αγοράς μαζί με την σύζυγό του από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία “για να δουν πραγματικά την διάσημη χριστουγεννιάτικη αγορά “.

Μετά την επίσκεψή τους στη χριστουγεννιάτικη αγορά, ωστόσο, ξεκίνησε μια οδύσσεια για το ηλικιωμένο ζευγάρι, “επειδή είχαν ξεχάσει πού είχαν παρκάρει το όχημά τους λόγω του ενθουσιασμού τους”, συνεχίζει η αστυνομία στην ανάρτησή της στο Facebook.

Μετά από πολύωρη ανεπιτυχή αναζήτηση, οι δύο πλησίασαν μια αστυνομική περίπολο. Στο μεταξύ είχε ήδη σκοτεινιάσει.

Το ζευγάρι εξήγησε ότι είχαν χάσει εντελώς τον προσανατολισμό τους μετά την αναζήτηση και δεν θα μπορούσαν να βρουν το αυτοκίνητό τους χωρίς βοήθεια.

Ζευγάρι ξεχνάει χώρο στάθμευσης στη Νυρεμβέργη – η αστυνομία βοηθά στην αναζήτηση και δείχνει “ζωντανή επίδειξη του αστυνομικού έργου”

Οι αστυνομικοί υποσχέθηκαν ότι το χαμένο αυτοκίνητο θα βρεθεί το ίδιο βράδυ. “Μαζί με το ηλικιωμένο ζευγάρι, η αναζήτηση ξεκίνησε στο κέντρο της Νυρεμβέργης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν θυμόταν καθόλου πού ήταν σταθμευμένο, γι’ αυτό και η έρευνα αποδείχθηκε πιο πολύπλοκη από ό,τι αρχικά είχε φανεί”, συνεχίζει η ανάρτηση στο Facebook.

Το μόνο στοιχείο ήταν μια θέση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες όπου υποτίθεται ότι ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.

“Οι αστυνομικοί, μαζί με το ηλικιωμένο ζευγάρι στο υπηρεσιακό όχημα, έψαξαν συντονισμένα όλες τις θέσεις στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες στο κέντρο της πόλης, είχαν ωραίες συζητήσεις και ήταν ακόμη σε θέση να παρουσιάσουν μια ζωντανή επίδειξη του αστυνομικού έργου- επειδή κατά τύχη, ένας κλέφτης διέφυγε από την κεντρική αγορά.

Με την παρουσία του πνεύματος, η περίπολος κατάφερε να συλλάβει τον δράστη που διέφευγε μπροστά στους ενθουσιώδεις θεατές”, γράφει με χιούμορ η αστυνομία του στην ανάρτηση στο Facebook.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.