Οι αρχές προειδοποιούν: Η Σαηεντολογία πίσω από εκστρατεία Covid!

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου Συνταγματικής Νομιμότητας, το κίνημα Σαηεντολογία (SO), το οποίο χαρακτηρίζεται ως εξτρεμιστικό, προσπαθεί να στρατολογήσει νέους οπαδούς με την πρόφαση της πανδημίας του Covid στο Αμβούργο.

“Η αντισυνταγματική οργάνωση της Σαηεντολογίας προσπαθεί επίσης να εκμεταλλευτεί την πανδημία του κορωνοϊού για τη δική της υποτιθέμενη εκστρατεία υγείας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κρατικού γραφείου, Marco Haase, στη γερμανική υπηρεσία Τύπου.

Για παράδειγμα, τα βιβλιαράκια με τίτλο ” Πώς να αποτρέψετε την εξάπλωση της ασθένειας μέσω απομόνωσης” διανέμονται σε καταστήματα.

Δεν είναι άμεσα προφανές για τον αναγνώστη με την πρώτη ματιά ότι πρόκειται για τη δράση της Σαηεντολογίας.

Το λεγόμενο πρόγραμμα υγείας που περιλαμβάνεται στο φυλλάδιο είναι ενσωματωμένο σε μια μεγαλύτερη εκστρατεία της Σαηεντολογίας. ”

Η διαδικτυακή εκστρατεία με το “Πώς να μείνετε καλά – Πώς να κρατήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους υγιείς” είναι διεθνής και εκτελείται σε πολλές χώρες”.

Εκτός από εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με την υγιεινή, αφίσες με τίτλους όπως “Τηρήστε αποστάσεις” και “Πώς να πλένετε τα χέρια σας” διατίθενται για λήψη και εκτύπωση. Και εδώ, η Σαηεντολογία κρύβεται πίσω από την εκστρατεία Covid.

Οι κάτοικοι του Αμβούργου βρίσκουν επί του παρόντος όλο και περισσότερο το φυλλάδιο “Ο δρόμος για την ευτυχία” στα γραμματοκιβώτια τους.

Σε αυτά διαφημίζεται ο Σαηεντολογικός τρόπος ζωής.

Προσφέρονται επίσης διαδικτυακά σεμινάρια για διάφορα θέματα προσωπικής ανάπτυξης και υποστήριξης ζωής.

Ήταν ύπουλο το πώς η αντισυνταγματική οργάνωση προσπάθησε να πάρει τα στοιχεία επικοινωνίας των ανθρώπων που βρίσκονται επί του παρόντος σε μια προσωπική κρίση, δήλωσε ο κ. Haase και ζήτησε πληροφορίες για τα φυλλάδια, τα βιβλία και τα φλάιερ.

“Κάθε πληροφορία εξετάζεται εμπιστευτικά”, διαβεβαίωσε.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.