Οι αριθμοί αυξάνονται, το Μόναχο πάλι κοντά στο κρίσιμο όριο

Οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού έχουν αντίκτυπο: Οι αριθμοί συνεχίζουν να αυξάνονται, το Μόναχο πάλι κοντά στο κρίσιμο όριο

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI), ο δείκτης R στη Γερμανία αυξήθηκε ξανά και τώρα είναι στο 1,07. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι πιο μεταδοτικές μεταλλάξεις του κορωνοϊού είναι ο λόγος για αυτό.

Μέσα σε μια μέρα, οι υγειονομικές αρχές ανέφεραν 7.676 νέες μολύνσεις με τον ιό, 1.116 από αυτές στη Βαυαρία.

Για την πόλη του Μονάχου, αναφέρθηκαν 65 νέες μολύνσεις με τον ιό από το Σάββατο. Η επταήμερη επίπτωση στην πρωτεύουσα του κρατιδίου συνεχίζει να αυξάνεται και τώρα είναι στο 32,1.

Έτσι, η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βαυαρίας είναι και πάλι κοντά στην τιμή του 35, η οποία, σύμφωνα με την καγκελάριο Μέρκελ και τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, σε συνεννόηση με εμπειρογνώμονες, είναι μια ελάχιστη απαίτηση για πιθανή χαλάρωση των μέτρων.

Η ξαφνική αύξηση του αριθμού των περιστατικών θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με το lockdown που παρατάθηκε έως τις 7 Μαρτίου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από το Μόναχο τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facbook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Πως θα ακολουθήσεις το GRland στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.