Οι Ελεύθεροι Ψηφοφόροι συνεχίζουν να απαιτούν δωρεάν τεστ

Οι Ελεύθεροι Ψηφοφόροι συνεχίζουν να αποστασιοποιούνται από τον εταίρο του συνασπισμού τους στο θέμα του εμβολιασμού και διατυπώνουν αιτήματα για τη διάσκεψη των πρωθυπουργών την ερχόμενη Τρίτη.

Οι Ελεύθεροι Ψηφοφόροι απορρίπτουν την άποψη του εταίρου του συνασπισμού CSU στη Βαυαρία, την οποία συμμερίζονται και άλλα ομόσπονδα κρατίδια, ότι τα τεστ κορωνοϊού δεν θα πρέπει πλέον να διατίθενται δωρεάν το φθινόπωρο.

“Δεν πρέπει να υπάρχει νομικός ή ηθικός καταναγκασμός για εμβολιασμό σε μια φιλελεύθερη χώρα όπως η Γερμανία“, αναφέρεται σε δήλωση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κρατιδίου Florian Streibl.

“Μια φιλελεύθερη δημοκρατία που βασίζεται στην αυτοδιάθεση πρέπει να πείθει τους ανθρώπους για ευαίσθητες διαδικασίες, όπως ο εμβολιασμός, αντί να τους αναγκάζει να το κάνουν”. Δεν θα πρέπει επίσης να υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός από την πίσω πόρτα.

“Γι’ αυτό έχουμε ήδη καλέσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να διατηρήσει τον δοκιμασμένο κανόνα 3G (εμβολιασμένοι, εξετασμένοι ή αναρρωμένοι)”. Είναι λοιμωξιολογικά αδικαιολόγητο να αποκλείονται τα μη εμβολιασμένα άτομα από τομείς της δημόσιας ζωής, ακόμη και αν φορούν μάσκες και έχουν εξεταστεί αρνητικά σε αντίστοιχα τεστ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.