Οι πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εφαρμογές καιρού για τη Γερμανία

Όπως λέει το παλιό γερμανικό ρητό: “Δεν υπάρχει κακός καιρός, μόνο ακατάλληλος ρουχισμός”.

Αν όμως έχετε βαρεθεί να ντύνεστε συνεχώς για τουλάχιστον τρεις εποχές του χρόνου, προσπαθώντας να συμβαδίζετε με τον γνωστό άστατο γερμανικό καιρό (καπέλο, αδιάβροχα, κραμπόν, ξέρετε τη διαδικασία…), ίσως να αναζητάτε μια ακριβή πρόγνωση του καιρού.

Αν είστε νέοι στην πόλη και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, παρακάτω θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εφαρμογές καιρού για τη Γερμανία.

Και αν εξακολουθείτε να είστε τυφλά πιστοί στην προεγκατεστημένη εφαρμογή καιρού στο κινητό σας τηλέφωνο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή…

Γερμανικές εφαρμογές καιρού

Αν θέλετε μια ακριβή πρόγνωση, είναι λογικό να τη λαμβάνετε από μια πηγή πιο κοντά στο σπίτι σας, σωστά;

Αυτές οι γερμανικές εφαρμογές καιρού όχι μόνο είναι πιο πιθανό να είναι σωστές, αλλά συνήθως είναι και στα γερμανικά – δίνοντάς σας μια καλή ευκαιρία να εξασκήσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες.

DWD WarnWetter

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, αυτή η εφαρμογή από τη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία παρέχει προειδοποιήσεις για κινδύνους από τον καιρό κάθε είδους.

Η εφαρμογή DWD προσφέρει επίσης μερικές από τις πιο ακριβείς προβλέψεις εκεί έξω, μαζί με χάρτες με δυνατότητα μεγέθυνσης και πραγματικά και προγνωστικά δεδομένα σχετικά με τη βροχόπτωση, τη θερμοκρασία και τον άνεμο – αλλά δυστυχώς μόνο στην επί πληρωμή έκδοση της εφαρμογής, η οποία κοστίζει 2,49 ευρώ.

WetterOnline

Αυτή η εφαρμογή βαθμολογείται καλά στην παρουσίαση, με τη διαισθητική, εύκολη στην πλοήγηση διάταξή της, με ωριαίες ενημερώσεις για τις επόμενες 24 ώρες και τάσεις του καιρού για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η εφαρμογή διαθέτει ακόμη και προβλέψεις σχετικά με τον αριθμό της γύρης για τους αλλεργικούς και τη χιονόπτωση για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Η δωρεάν έκδοση είναι αρκετά ακριβής, αλλά μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε στην έκδοση pro για 9,99 ευρώ.

Wetter von t-online.de

Αυτή η εφαρμογή είναι αξιοσημείωτη για το εύχρηστο “ραντάρ βροχής” (Niederschlagsradar), το οποίο μπορεί να προβλέψει πότε θα σταματήσει και πότε θα αρχίσει η βροχή, βοηθώντας σας να καθορίσετε την ιδανική στιγμή για να βγάλετε το σκύλο βόλτα.

Σε μια δοκιμή πολλαπλών εφαρμογών καιρού, ο οργανισμός καταναλωτών Stiftung Warentest τη βαθμολόγησε με υψηλή βαθμολογία για την ακρίβεια των προβλέψεών της.

Wetter.com

Η εξάρτηση από τα δεδομένα της DWD σημαίνει ότι το Wetter.com δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ως προς την αξιοπιστία του.

Διαθέτει επίσης ένα κομψό ραντάρ νεφοκάλυψης και, με πρόβλεψη 16 ημερών, μία από τις μεγαλύτερες εμβέλειες όλων των γερμανικών εφαρμογών καιρού.

Ωστόσο, οι δωρεάν χρήστες πρέπει να υπολογίζουν σε καταιγισμό διαφημίσεων με τη μορφή αναδυόμενων παραθύρων ολόκληρης της σελίδας.

Η έκδοση pro, χωρίς διαφημίσεις, κοστίζει 6,99 ευρώ ετησίως.

Οι πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εφαρμογές καιρού για τη Γερμανία
Μάθετε τι καιρό θα κάνει στη Γερμανία στις γερμανικές εφαρμογές καιρού

Διεθνείς εφαρμογές καιρού

Αν και μια γερμανική εφαρμογή καιρού μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο για ακριβείς προβλέψεις στη Γερμανία, αν είστε κάποιος που ταξιδεύει συχνά πιο μακριά, μπορεί να έχετε περισσότερα οφέλη από μια εφαρμογή καιρού με παγκόσμια κάλυψη.

Accuweather

Το Accuweather είναι γνωστό παγκοσμίως και είναι εξίσου ακριβές στη Γερμανία.

Εκτός από τις λεπτομερείς ωριαίες, ημερήσιες και εβδομαδιαίες προβλέψεις, διαθέτει επίσης έναν χρήσιμο δείκτη “RealFeel”, ο οποίος, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, σας δίνει μια ιδέα για το πώς αισθάνεστε πραγματικά τη θερμοκρασία έξω.

Η έκδοση premium κοστίζει 9,99 ευρώ ετησίως.

Yahoo Weather

Αυτή η εφαρμογή καιρού από τη Yahoo κέρδισε το Βραβείο Σχεδιασμού της Apple το 2013 και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί: εντυπωσιακές φωτογραφίες Flickr της τρέχουσας τοποθεσίας σας και των καιρικών συνθηκών παρέχουν ένα μινιμαλιστικό φόντο που μπορεί να επεκταθεί για να αποκαλύψει πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία, τον άνεμο, τη βροχόπτωση και μια πρόγνωση 10 ημερών.

Δεν είναι μόνο ακριβής, αλλά πρέπει να είναι και η πιο αισθητικά ευχάριστη εφαρμογή καιρού εκεί έξω.

The Weather Channel

Ένα παλιό κλασικό, το Weather Channel παρέχει 36ωρες και 10ήμερες προβλέψεις, με λεπτομέρειες σχετικά με την ταχύτητα του ανέμου, την υγρασία, τον δείκτη UV και την ορατότητα.

Έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις για 99 σεντς το μήνα ή 10,49 ευρώ το χρόνο.

WeatherPro

Αυτή η εφαρμογή παρέχει προγνώσεις επτά ημερών, που ενημερώνονται κάθε τρεις ώρες, για περισσότερες από 2 εκατομμύρια τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από δεδομένα για τη θερμοκρασία, τον άνεμο, την ατμοσφαιρική πίεση, τη βροχόπτωση, την υγρασία, τον δείκτη UV και τις θερμοκρασίες που “αισθάνεται”, η εφαρμογή παρέχει παγκόσμιες ειδοποιήσεις και επίπεδα συναγερμού για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ευτυχώς, δεν υπάρχουν επίσης διαφημίσεις, αλλά κοστίζει 99 λεπτά, με δυνατότητα αναβάθμισης σε premium για 10,99 ευρώ ετησίως.

Αποκτήστε ακριβή πρόγνωση από τις εφαρμογές καιρού για τη Γερμανία

Με μερικές από αυτές στο τηλέφωνό σας (ή ίσως και τις οκτώ, αν θέλετε μια δεύτερη, τρίτη και τέταρτη γνώμη), θα έχετε σίγουρα μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε, όποιος κι αν είναι ο καιρός.

Καλή τύχη στην αντιμετώπιση των στοιχείων της φύσης!

Οι πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εφαρμογές καιρού για τη Γερμανία
Πρόγνωση του καιρού στη Γερμανία

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.