Οι τιμές αγοράς ακινήτων στο Μόναχο συνεχίζουν να αυξάνονται

Οι τιμές αγοράς ακινήτων στο Μόναχο με σπασμένα φρένα. Η Γερμανία έχει 14 πόλεις με περισσότερους από 500.000 κατοίκους.

Και δύο τάσεις φάνηκαν ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας: Από τη μία πλευρά, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να ζουν σε μεγαλουπόλεις. Από την άλλη πλευρά, η ζήτηση για ακίνητα παραμένει υψηλή.

Αλλά η αγορά αλλάζει λίγο από την πλευρά των ιδιοκτητών. Αυτό φαίνεται σε μια έρευνα του “Mr. Lodge”. Η εταιρεία προσφέρει επιπλωμένα διαμερίσματα και σπίτια στο Μόναχο.

Σύμφωνα με αυτήν, οι μελλοντικοί μισθωτές έχουν σήμερα περισσότερες επιλογές. Το Immobilienscout μέτρησε περίπου 1.450 ακίνητα στην κλασική αγορά ενοικίασης τον Μάρτιο του 2020, για τα οποία αναζητούνταν κατάλληλοι ενοικιαστές.

Το Μάρτιο του 2021 υπάρχουν πλέον σχεδόν διπλάσιες προσφορές: 2.800 διαμερίσματα και σπίτια.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, η ζήτηση για μεγαλύτερα διαμερίσματα (τρία έως τέσσερα δωμάτια και περισσότερα) έχει αυξηθεί σημαντικά. Ο λόγος για αυτό είναι η μεγάλη ανάγκη για τηλεργασία.

Υπηρεσίες για Βουλευτές,
Προεκλογική εκστρατεία για Βουλευτές
Κερδίστε ψηφοφόρους για Βουλευτές,
Υποστήριξη & Στρατηγική για Βουλευτές,
Ιστοσελίδα/Γραφιστικά για Βουλευτές,
Αύξηση ψηφοφόρων για Βουλευτές,
Διαφήμιση/Μάρκετινγκ για Βουλευτές,
Social Media για για Βουλευτές,
SEO για Βουλευτές,
Μάρκετινγκ για Βουλευτές,

Οι τιμές αγοράς αυξήθηκαν κατά μέσο όρο οκτώ τοις εκατό

Ωστόσο, η τάση για μεγαλύτερη προσφορά ενδέχεται να είναι προσωρινό φαινόμενο. Σύμφωνα με το “Mr. Lodge”, η επικείμενη χαλάρωση και οι πολλές προσφορές εργασίας στην περιοχή του Μονάχου θα οδηγήσουν σύντομα σε χαμηλότερο αριθμό προσφορών.

Οι τιμές αγοράς ακινήτων αυξήθηκαν δραστικά σε ορισμένες περιπτώσεις από την αρχή της πανδημίας. Το Μόναχο εξακολουθεί να είναι η πιο ακριβή γερμανική πόλη.

Οι τιμές αγοράς αυξήθηκαν κατά μέσο όρο κατά οκτώ τοις εκατό από την αρχή της πανδημίας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: