Οι τσεχικοί σιδηρόδρομοι σταματούν τα τρένα προς τη Γερμανία

Μετά την Deutsche Bahn, οι τσεχικοί κρατικοί σιδηρόδρομοι (Ceske Drahy / CD) ανακοίνωσαν την προσωρινή αναστολή των διασυνοριακών σιδηροδρομικών συνδέσεων προς Γερμανία.

Το τρένο εξπρές μεταξύ Πράγας και Μονάχου και της γραμμής R29 μεταξύ Cheb και Νυρεμβέργης θα επηρεαστεί από την Κυριακή. Αυτό ανακοίνωσε εκπρόσωπος κατόπιν αιτήματος.

Η γραμμή Eurocity Πράγα-Αμβούργο καταλήγει στον συνοριακό σταθμό Decin της Βόρειας Βοημίας.

Το περιφερειακό τρένο μεταξύ Decin και Rumburk μέσω του Bad Schandau της Σαξονίας θα αντικατασταθεί από λεωφορεία που θα περνούν γύρω από τη γερμανική επικράτεια.

Άλλες γραμμές όπως η Karlovy Vary (Karlsbad) – Johanngeorgenstadt και η Cheb-Hof θα εκτελούνται μόνο σε τσεχικό έδαφος μέχρι τον τελευταίο σιδηροδρομικό σταθμό πριν από τα σύνορα.

Τα τρένα μεταξύ Domazlice και Furth im Wald στο Άνω Παλατινάτο στη Γερμανία ακυρώνονται εντελώς, όπως ανακοίνωσαν οι τσεχικοί σιδηρόδρομοι.

Την Παρασκευή, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έκανε αυστηρότερους τους κανόνες εισόδου από αρκετές χώρες της ΕΕ. Και σε ορισμένες περιπτώσεις διέταξε επίσης σταθερούς συνοριακούς ελέγχους.

Εκτός από την Τσεχική Δημοκρατία και το Τιρόλο στην Αυστρία, θα ισχύει επίσης μια απαγόρευση για τη Σλοβακία από την Κυριακή λόγω της πανδημίας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.