Ορθοπεδικός χειρουργός στη Γερμανία φέρεται να βίασε ασθενή του

Σκανδαλώδης δίκη στη Βαυαρία: Ένας γιατρός φέρεται να κακοποιούσε, να βίαζε και να βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες στο ιατρείο του. Η δίκη αρχίζει με μια ομολογία.

Ένας γιατρός από την Κάτω Φραγκονία της Βαυαρίας ομολόγησε ότι βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες ασθενείς και υπαλλήλους στην τουαλέτα ή κατά τη διάρκεια θεραπειών στο ιατρείο του.

“Ντρέπομαι βαθύτατα γι’ αυτό”, άφησε ο ορθοπεδικός χειρουργός τον συνήγορο υπεράσπισής του να εξηγήσει στο περιφερειακό δικαστήριο του Schweinfurt τη Δευτέρα.

Ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες, δήλωσε ο ένας από τους δύο δικηγόρους του.

Η υπεράσπιση του 59χρονου δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς της κατηγορούσας αρχής ότι είχε επίσης κακοποιήσει σεξουαλικά ορισμένες γυναίκες και μάλιστα βίασε μία.

Η εισαγγελία υποθέτει συνολικά οκτώ θύματα και περίοδο εγκλήματος από το 2016/2017 έως το 2020.

Μεταξύ άλλων, ο γιατρός φέρεται να έκανε μασάζ στο στήθος ασθενών κατά τη διάρκεια εξετάσεων, παρότι δεν υπήρχε ιατρικός λόγος για κάτι τέτοιο.

Φέρεται να βιντεοσκοπούσε δύο γυναίκες που εργάζονταν στο ιατρείο του με κρυφή κάμερα στην τουαλέτα του προσωπικού.

Ο ορθοπεδικός χειρουργός επιτρέπεται να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα, αλλά να μην θεραπεύει γυναίκες προς το παρόν.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τέσσερις ακόμη ημέρες μέχρι τις αρχές Μαΐου.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης