Παιδί θαύμα έρχεται στη Γερμανία ως φοιτητής διδακτορικού!

Μόλις αυτό το καλοκαίρι, ο εξαιρετικά προικισμένος φοιτητής ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη φυσική στην Αμβέρσα σε μόλις ένα χρόνο, ενώ ακολούθησε πρακτική άσκηση στο Ινστιτούτο Max Planck για την κβαντική οπτική στο ερευνητικό κέντρο Garching.

Ο υπερ-ευφυής Laurent Simons (12) θα κάνει το διδακτορικό του στο Μόναχο

Το βελγο-ολλανδικό αγόρι είναι τώρα εγγεγραμμένο ως διδακτορικός φοιτητής στην Πειραματική Φυσική στο Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ, όπως δήλωσε ο πατέρας του Αλεξάντερ στο Deutsche Presse-Agentur στο Άμστερνταμ την Πέμπτη.

Μόλις το καλοκαίρι ο Laurent ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη φυσική στην Αμβέρσα σε μόλις ένα χρόνο.

Στον Laurent αρέσει πολύ το Μόναχο, όπως είπε ο πατέρας του. Στις αρχές του έτους, έκανε πρακτική άσκηση στο Ινστιτούτο Max Planck για την κβαντική οπτική στο ερευνητικό κέντρο του Garching.

Εκεί του επετράπη να συμμετάσχει σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και να ανιχνεύσει τα μικρότερα καρκινικά κύτταρα στο αίμα με τη βοήθεια ενός λέιζερ.

Εξαιρετικά ταλαντούχος Laurent Simons: A-levels σε ηλικία οκτώ ετών

Ο Laurent είναι ιδιαίτερα χαρισματικός και έχει δείκτη νοημοσύνης πάνω από 145. Από την παιδική του ηλικία, περνάει από όλα τα σχολεία με γρήγορο ρυθμό.

Εγκατέλειψε το δημοτικό σχολείο σε ηλικία έξι ετών και σε ηλικία οκτώ ετών είχε ήδη έτοιμο το Abitur.

Έκανε το πτυχίο του σε ελάχιστο χρόνο, επίσης στην Αμβέρσα. Στη συνέχεια, σπούδασε αρχικά ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Αϊντχόβεν.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.