Πανάκριβα τα νέα οικολογικά σπίτια στην περιοχή της Νυρεμβέργης

Στο Mimberg της Νυρεμβέργης κατασκευάζονται επί του παρόντος 52 κτίρια κατοικιών με ιδιαίτερα υψηλά οικολογικά πρότυπα. Οι μελλοντικοί ενοικιαστές μπορούν να προσβλέπουν σε ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης με πέλετ και φωτοβολταϊκά συστήματα – αλλά θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης με πέλετ που παρέχει στους ενοίκους τοπική θερμότητα, φωτοβολταϊκά συστήματα σε όλα τα κτίρια και σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.

Όταν ολοκληρωθεί το τρέχον εργοτάξιο στο Mimberger Mühlbachgrund στην περιοχή της Νυρεμβέργης, θα είναι ένα έργο-πρότυπο που θα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα οικολογικά πρότυπα διαβίωσης.

Στην περιοχή θα κατασκευαστούν δύο οικοδομικά τετράγωνα με έξι σειρές κατοικιών το καθένα, καθώς και 40 ημι-μονοκατοικίες.

Οι πρώτες κατοικίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2023. Πρέπει να βρεθούν αγοραστές για όλες τις κατοικίες μέχρι το τέλος του 2024.

Υψηλό ενοίκιο

Τα πρώτα ενοίκια θα καθοριστούν σύντομα. Ωστόσο, είναι ήδη σαφές ότι οι μελλοντικοί ενοικιαστές θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη:

“Όπως δείχνουν τα πράγματα, υποθέτω ότι το μέσο ζεστό ενοίκιο θα είναι περίπου 2.300 ευρώ το μήνα”, επιβεβαίωσε η Vanessa Lichter-Pacher, Senior Fund Manager της Terra Kapitalverwaltung AG, όταν ρωτήθηκε.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης