Περισσότερες πιθανότητες oι ανεμβολίαστοι να προσβληθούν

Η πανδημία επηρεάζει πλέον διαφορετικά τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους ανθρώπους. Αυτό έδειξε μια αξιολόγηση της “ZEIT” με βάση πολυάριθμα δεδομένα σχετικά με συμπτωματικές λοιμώξεις από τις εβδομαδιαίες εκθέσεις του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI).

Σύμφωνα με αυτήν, οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι αρρωσταίνουν σχεδόν οκτώ φορές συχνότερα από τους εμβολιασμένους. Αλλά οι εμβολιασμένοι άνθρωποι όχι μόνο αρρωσταίνουν λιγότερο συχνά.

Ο εμβολιασμός παρέχει ακόμη καλύτερη προστασία έναντι μιας σοβαρής πορείας της νόσου με covid-19, κάτι που φαίνεται επίσης από τα δεδομένα του RKI.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο εμβολιασμός προστατεύει από τη νοσηλεία, την εντατική θεραπεία και το θάνατο κατά περισσότερο από 90 τοις εκατό. Μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 59 ετών, ο εμβολιασμός μπόρεσε να αποτρέψει σχεδόν όλους τους θανάτους.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.