Περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της Γερμανίας έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας Γενς

Σπαν στο Twitter την Τετάρτη, το 50,2% (41,8 εκατομμύρια άνθρωποι) είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένοι.

Το 61,1% (50,85 εκατομμύρια) των πολιτών έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον μία φορά. Και πάλι, ο Σπαν απηύθυνε έκκληση στους ανεμβολίαστους να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να εμβολιαστούν τώρα. “Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θα είναι πιο ασφαλείς!”

Ο δείκτης R συνεχίζει να μειώνεται στη Γερμανία και ανέρχεται πλέον σε 1,05.

Ο αριθμός αυτός σημαίνει ότι 100 μολυσμένοι άνθρωποι μολύνουν άλλους 105 ανθρώπους. Τη Δευτέρα, η τιμή ήταν 1,10, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 1,19.

Το πρωί της Τετάρτης, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) ανέφερε αύξηση του επταήμερου δείκτη επίπτωσης σε εθνικό επίπεδο και έδωσε την τιμή 15,0 (προηγούμενη ημέρα: 14,5, πριν από μια εβδομάδα 11,4).

Μέσα σε μία ημέρα, οι υγειονομικές υπηρεσίες στη Γερμανία ανέφεραν 2.768 νέες μολύνσεις από κορωνοϊό στο RKI. Πριν από μία εβδομάδα, ο αριθμός ήταν 2.203 μολύνσεις.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.