Σημαντικά περισσότεροι επιβάτες στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης

Το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης σημείωσε μεγάλη αύξηση του αριθμού των επιβατών το 2022. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, αυξήθηκαν κατά 95,7% στα 6,9 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το αεροδρόμιο.

Η αύξηση αυτή αποτέλεσε άλλο ένα θετικό ορόσημο στην πορεία εξυγίανσης. Πριν από την πανδημία, το 2019, το αεροδρόμιο υποδέχθηκε 12,72 εκατομμύρια επιβάτες.

Ο αριθμός των κινήσεων αεροσκαφών αυξήθηκε κατά 66,2% σε 61.534 απογειώσεις και προσγειώσεις το 2022. Για το 2023, ο αερολιμένας προβλέπει περαιτέρω αύξηση της ζήτησης.

Το αεροδρόμιο Καρλσρούης/Μπάντεν-Μπάντεν ξεπέρασε τη βουτιά της Κορόνας και μέτρησε περίπου 1,3 εκατομμύρια επιβάτες πέρυσι.

Το αεροδρόμιο του Μπάντεν στο Rheinmünster-Söllingen (περιοχή Rastatt) έφτασε έτσι σχεδόν τον αριθμό ρεκόρ του 2019, δήλωσε ο επικεφαλής του αεροδρομίου Uwe Kotzan.

Τα ακριβή στοιχεία θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Οι περισσότεροι επιβάτες απογειώνονται από το περιφερειακό αεροδρόμιο με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.