Πέταξαν καναπέ και τραυμάτισαν αστυνομικούς στο Μόναχο

Ένα πολιτικό αυτοκίνητο της αστυνομίας του Μονάχου χτυπιέται από ένα μεγάλο αντικείμενο στη μέση της νύχτας – δεν υπάρχουν ίχνη των δραστών.

Ένα κομμάτι καναπέ έπεσε πάνω σε ένα πολιτικό αυτοκίνητο της αστυνομίας στο Μόναχο και προκάλεσε ζημιές στο παρμπρίζ – τα θραύσματα του γυαλιού που έπεσαν τραυμάτισαν ελαφρά έναν αστυνομικό που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δευτέρα, η αστυνομία ερευνά αν κάποιος έριξε σκόπιμα το κομμάτι του καναπέ πάνω στο εν κινήσει αυτοκίνητο.

Ήταν μια ξύλινη σανίδα 60 επί 60 εκατοστά. Οι ερευνητές υπολογίζουν τις ζημιές μετά το περιστατικό του Σαββάτου σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στη μέση της νύχτας γύρω στις 3.45 π.μ. στην Helsinkistraße στο Riem.

Τα άτομα που μπορούν να παράσχουν σχετικές πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το αστυνομικό τμήμα του Μονάχου, Commissariat 23, τηλ. 089/2910-0, ή με οποιοδήποτε άλλο αστυνομικό τμήμα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.