Το ένα τρίτο του πληθυσμού της Βαυαρίας θέλει αυστηρότερα μέτρα

Σύμφωνα με αντιπροσωπευτική έρευνα, το 31% του συνόλου των πολιτών στη Βαυαρία θεωρεί ότι τα ισχύοντα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας είναι πολύ χαλαρά.

Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι Βαυαροί από ποτέ άλλοτε θέλουν αυστηρότερα μέτρα, όπως έδειξε ο τελευταίος έλεγχος των ψηφοφόρων από το “17:30 Sat.1 Bayern”.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 42% του πληθυσμού πιστεύει ότι τα μέτρα σε εθνικό επίπεδο είναι σωστά, ενώ το 23% πιστεύει ότι είναι υπερβολικά.

Το 42% τάσσεται επιπλέον υπέρ ενός γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, το 23% είναι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για ορισμένες επαγγελματικές ομάδες και το 27% απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εν γένει.

Δημοσκόπηση από το Sat.1 Bayern

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.