Σε ποιες πόλεις της Γερμανίας έδωσε χρήματα το Eurojackpot;

Κέρδος ρεκόρ για τη Γερμανία: Το Eurojackpot βρέθηκε στο Βερολίνο με το ποσό ρεκόρ των 120 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος είναι ο νικητής.

Ένας παίκτης λοταρίας ή ένα συνδικάτο λοταρίας από το Βερολίνο έχει σπάσει το Eurojackpot με 120 εκατομμύρια ευρώ και έτσι έθεσε ένα ρεκόρ νίκης για τη Γερμανία.

Με τους νικητήριους αριθμούς 15 – 17 – 23 – 35 – 38 και τους δύο αριθμούς ευρώ 4 και 9, ένας παίκτης βρήκε τον σωστό συνδυασμό μετά από 16 κληρώσεις χωρίς να είναι ο μόνος τυχερός, όπως ανακοίνωσε το Westlotto την Τρίτη μετά την κλήρωση στο Ελσίνκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 17 άλλοι παίκτες ή συνδικάτα λαχειοφόρων αγορών στην κατηγορία του δεύτερου βραβείου κέρδισαν εκατομμύρια.

1.209.751,50 ευρώ πήγαν τέσσερις φορές στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, τρεις φορές στη Βαυαρία, τρεις φορές στο Βερολίνο, δύο φορές στην Έσση και από μία φορά στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και στη Ρηνανία-Παλατινάτο.

Επιπλέον, υπήρξε από ένας νικητής στη Δανία, την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Το μέγιστο τζάκποτ έσπασε μόνο μία φορά πριν

Οι 18 συμμετέχουσες χώρες είχαν αλλάξει τους κανόνες για τη δέκατη επέτειο της ευρωπαϊκής λοταρίας στα τέλη Μαρτίου 2022 και αύξησαν το ανώτατο όριο από 90 σε 120 εκατομμύρια ευρώ.

Τον Μάιο, ένα συνδικάτο λοταρίας από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία είχε κερδίσει 110 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας έτσι νέο ρεκόρ για τη Γερμανία.

Αυτό έχει πλέον ξεπεραστεί. Το μέγιστο τζακ ποτ των 120 εκατομμυρίων ευρώ είχε κερδηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν. Το βραβείο πήγε στη Δανία τον Ιούλιο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.