Πόλη στη Γερμανία παραχωρεί το δημαρχείο σε πρόσφυγες

Η πόλη Schwerte μετατρέπει το δημαρχείο σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων. Όλες οι δυνατότητες φιλοξενίας έχουν εξαντληθεί.

Στην πόλη Schwerte της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου μετατρέπεται για να φιλοξενήσει πρόσφυγες.

Όλες οι δυνατότητες φιλοξενίας έχουν εξαντληθεί, δήλωσε εκπρόσωπος της πόλης. Ωστόσο, άλλοι 34 πρόσφυγες από τα κέντρα αρχικής υποδοχής τοποθετήθηκαν στην πόλη του Ρουρ για τις επόμενες ημέρες.

Ένα γυμναστήριο μετατρέπεται επί του παρόντος, αλλά αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο. Ως εκ τούτου, έχουν γίνει ορισμένες εγκαταστάσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων των πολιτών.

Η πόλη θέλει επίσης να δώσει στους πρόσφυγες ιδιωτική ζωή, είπε.

15 πρόσφυγες από το Ιράκ και τη Συρία

Η αίθουσα των πολιτών χρησιμοποιείται κανονικά για συζητήσεις, γάμους και δημόσιες εκδηλώσεις. Τώρα, σύμφωνα με την Bild-Zeitung, συνολικά 15 πρόσφυγες από το Ιράκ και τη Συρία κοιμούνται εκεί.

“Αυτό το μέτρο έκτακτης ανάγκης είναι επίσης ένα μήνυμα προς το κρατίδιο και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι οι δήμοι βρίσκονται στα όριά τους από άποψη χώρου, οικονομικών και προσωπικού”, αναφέρει η Bild τον Tim Frommeyer, επικεφαλής κοινωνικών υποθέσεων του Schwerte.

Προς το παρόν, μένει να φανεί πόσο καιρό θα χρησιμοποιηθεί η αίθουσα των πολιτών με αυτόν τον τρόπο.

Η αίθουσα των πολιτών χρησιμοποιείται για συζητήσεις, γάμους και δημόσιες εκδηλώσεις. Τώρα διαμένουν 15 πρόσφυγες από Ιράκ-Συρία.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης