Πόλη στη Γερμανία προσφέρει γαμήλιες τελετές σε λούνα παρκ

Για πρώτη φορά, το ληξιαρχείο του Ντίσελντορφ προσφέρει γαμήλιες τελετές στη ρόδα λούνα παρκ στην Burgplatz σε δύο ημερομηνίες τον Δεκέμβριο. Πέντε ζευγάρια μπορούν να κάνουν κράτηση.

Για όσους ήδη αγχώνονται σκεπτόμενοι την ημέρα του γάμου τους, η νέα προσφορά του Δήμου του Ντίσελντορφ μάλλον δεν θα είναι επιλογή.

Πέντε νυφικά ζευγάρια με γερά νεύρα μπορούν να πουν το “ναι” τον Δεκέμβριο στον τροχό του λούνα παρκ στην Burgplatz με πανοραμική θέα στον Ρήνο.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της πόλης, η νέα προσφορά απευθύνεται σε ζευγάρια που έχουν ήδη δηλώσει τον γάμο τους και έχουν υποβάλει όλα τα έγγραφα.

Όσοι θέλουν να αλλάξουν αυθόρμητα από τον ήδη κλεισμένο χώρο γάμου στον τροχό του λούνα παρκ μπορούν να επικοινωνήσουν με την πόλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσουν μία από τις δύο ώρες γάμου στις 8 Δεκεμβρίου, στις 12 ή στη 1 μ.μ..

Η δεύτερη ημερομηνία είναι η 15η Δεκεμβρίου, είτε στις 11 π.μ., είτε στις 12 μ.μ. είτε στη 1 μ.μ. Τα ζευγάρια που δεν έχουν ακόμη κλείσει ημερομηνία γάμου μπορούν επίσης να εγγραφούν για την ημέρα αυτή.

Ωστόσο, η αίτηση θα πρέπει να παραληφθεί το αργότερο έως τις 5 Δεκεμβρίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.