Πώς η Lidl θέλει να ανταγωνιστεί τα καταστήματα DIY;

Η εκπτωτική αλυσίδα Lidl θέλει να απευθυνθεί σε μια νέα ομάδα-στόχο το 2023. Με τη δική της μάρκα “Parkside”, η σειρά περιλαμβάνει πλέον και προϊόντα κήπου και εργαλεία χειρός.

Σετ κατσαβιδιών, κλειδιά , πριόνια και χλοοκοπτικές μηχανές – η Lidl προσφέρει τώρα επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα για τους λάτρεις του χόμπι DIY και τους λάτρεις της κηπουρικής.

Ο λόγος: η εκπτωτική αλυσίδα θέλει να ανταγωνιστεί τα καταστήματα DIY στο μέλλον με τη δική της μάρκα “Parkside”. Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Lebensmittel Zeitung.

Η Lidl προσφέρει επί του παρόντος συνολικά 688 προϊόντα στη νέα υποσελίδα στον ιστότοπό της.

Ωστόσο, τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lidl, αλλά πωλούνται επίσης μέσω τρίτων προμηθευτών, όπως το Amazon, το Ebay ή η Otto.

Τα κατσαβίδια, τα πριόνια και τα παρόμοια παράγονται εν μέρει από τον κατασκευαστή εργαλείων “Einhell”.

Τα σχέδια του discounter είναι μεγάλα: το Parkside πρόκειται να καθιερωθεί ως ανεξάρτητη μάρκα στο μέλλον και να ξεπεράσει τα προϊόντα γνωστών εμπορικών σημάτων.

Ωστόσο, τα καταστήματα DIY, όπως τα Hornbach, Obi ή Bauhaus, δεν αντιλαμβάνονται ακόμη το discounter ως ανταγωνιστικό.

“Δεν αντιλαμβάνονται ότι οι εκπτωτικές αλυσίδες και οι λιανοπωλητές τροφίμων τους αφαιρούν πωλήσεις”, λέει ένας ειδικός του κλάδου στην Lebensmittel Zeitung.

Ωστόσο, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους πελάτες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.