Πείτε μας: Πόσο άσχημα είναι τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης-Μονάχου;

Μια πρόσφατη έρευνα κατέταξε τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου της Γερμανίας μεταξύ των χειρότερων στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι για τις καθυστερήσεις των πτήσεων. Θα θέλαμε να ακούσουμε τις δικές σας εμπειρίες.

Είτε πρόκειται για την καθυστέρηση της πτήσης σας κατά ώρες – ή ακόμη και για την ακύρωσή της – είτε για την εξαφάνιση των αποσκευών σας, οι ταξιδιώτες αντιμετωπίζουν πολλές αναταραχές αυτή τη στιγμή, μεταξύ άλλων και στη Γερμανία.

Το παρακάτω γράφημα που συνοψίζει τα “αεροδρόμια που πρέπει να αποφύγετε αυτό το καλοκαίρι” δείχνει σε ποιους ταξιδιωτικούς κόμβους σημειώθηκαν οι περισσότερες καθυστερήσεις πτήσεων μεταξύ 26 Μαΐου και 19 Ιουλίου.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson του Καναδά στο Τορόντο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας ως το χειρότερο αεροδρόμιο για να πετάξει κανείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς περισσότερες από τις μισές πτήσεις του είχαν καθυστέρηση.

Και το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας, στη Φρανκφούρτη, είδε το 45,4% των πτήσεων του να παρουσιάζει καθυστερήσεις, ενώ στο αεροδρόμιο του Μονάχου το 40,4% των πτήσεων διαταράχθηκαν.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τη δική σας άποψη – πώς είναι να πετάτε από ή προς αυτά τα αεροδρόμια αυτή τη στιγμή; Γράψτε μας στα σχόλια στο Facebook.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.