Που θα χτιστεί ο ψηλότερος ουρανοξύστης της Γερμανίας;

Ένας ουρανοξύστης ύψους 300 μέτρων πρόκειται να κατασκευαστεί στο Βερολίνο: Αυτά είναι τα σχέδια του ιδιοκτήτη του Europa-Center…

Ο μακράν ψηλότερος ουρανοξύστης στο Βερολίνο πρόκειται να κατασκευαστεί στον χώρο του Europa-Center – και μάλιστα θα ξεπεράσει τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Γερμανίας που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα:

Όπως αναφέρει η “Tagesspiegel”, ένας πύργος 300 μέτρων πρόκειται να κατασκευαστεί στο χώρο του Europa-Center στη θέση του πολυώροφου πάρκινγκ.

Ο ιδιοκτήτης Christian Pepper έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει κατά 60 μέτρα ένα παρόμοιο “όραμα” του Timm και του αποθανόντος πλέον αρχιτέκτονα Helmut Jahn από το 2017.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.