Προειδοποίηση καταιγίδας στη Βαυαρία: Έως και 30 λίτρα βροχής

Αυτή τη στιγμή ισχύει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα σε τμήματα της Βαυαρίας. Σε τοπικό επίπεδο, μπορεί να πέσουν 20 έως 30 λίτρα βροχής ανά τετραγωνικό μέτρο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι επίσης πιθανό να πέσει χαλάζι. Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένει ριπές ανέμου έως και 70 km/h σε ορισμένες περιοχές.

Μια προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα (επίπεδο 3) βρίσκεται ήδη σε ισχύ για τμήματα της Βαυαρίας. Σύμφωνα με τη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενδέχεται να σημειωθούν ισχυρές τοπικές βροχοπτώσεις έως και 20 λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο σε σύντομο χρονικό διάστημα, τοπικά δε και έως 30 λίτρων.

Πιθανοί είναι επίσης θυελλώδεις άνεμοι ταχύτητας έως 70 km/h (Bft 8) και μικρής κοκκομετρίας χαλάζι.

Το απόγευμα και το βράδυ ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες με έντονες βροχοπτώσεις, περίπου 20 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο, στα νότια πάνω από τα βουνά.

Τη νύχτα προς Σάββατο, οι καταιγίδες θα υποχωρήσουν ως επί το πλείστον. Το πολύ μεμονωμένες καταιγίδες με ισχυρές βροχές είναι πιθανές στην περιοχή των Άλπεων.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.