Πρόσκληση Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου,

ευχόμαστε να βρίσκουμε εσάς και τους οικείους σας υγιείς και με τα απαραίτητα αποθέματα υπομονής και προσαρμοστικότητας για να περάσουμε αυτή την κρίση!

Στην προσπάθειά μας να μείνουμε σε επαφή έστω έτσι, σας καλούμε στο επόμενο ψηφιακό «στέκι» μας όπου θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εισήγηση με θέμα τις κατασκευές της επιστημονικής μετανάστευσης στο λόγο Ελλήνων του εξωτερικού και των ΜΜΕ.

Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία θα υποδεχτούμε την κα. Μαρίζα Γεωργάλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Κοινωνιογλωσσολογίας και Ανάλυσης Λόγου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, η οποία θα μας παρουσιάσει τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας της ίδιας και συνεργατών της κατά τη διετία 2018-2019. Συνημμένο θα βρείτε ένα σύντομο βιογραφικό της ομιλήτριας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 του μήνα στις 7 μ.μ. μέσω Cisco Webex, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου λογισμικού. Απλά ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο

Σε περίπτωση που σας ζητηθεί, χρησιμοποιείστε τον ακόλουθο κωδικό: 2021

Προκειμένου να είναι δυνατή η συζήτηση μετά την παρουσίαση, η συμμετοχή σας θα μπορεί να είναι ενεργητική, κατόπιν συντονισμού.

Ελπίζουμε να σας είναι κατανοητό ότι για τεχνικούς λόγους ο αριθμός των ενεργών συμμετεχόντων περιορίζεται στους πρώτους 100.

Σε περίπτωση περαιτέρω ενδιαφέροντος, θα είναι δυνατή μόνο μια παθητική παρακολούθηση της εκδήλωσης.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε εκεί!

Με εκτίμηση,
το ΔΣ

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facbook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.