ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακαλύφθηκαν θραύσματα γυαλιού σε κονσέρβες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανακαλύφθηκαν θραύσματα γυαλιού σε κονσέρβες

Το καλαμπόκι Sun από τον εκπτωτικό όμιλο Penny ανακαλείται προληπτικά. Μπορεί να υπάρχουν θραύσματα γυαλιού στις κονσέρβες. Η κατανάλωση του προϊόντος συνιστάται έντονα να αποφεύγεται.

Επί του παρόντος, υπάρχει οξύς κίνδυνος για την υγεία από το καλαμπόκι Sun της εταιρείας “Szatmári Konzervgyár kft.” στην Penny, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του discounter.

Απειλή για την υγεία

“Η κατανάλωση του επηρεαζόμενου προϊόντος συνιστάται έντονα να αποφεύγεται. Ο λόγος για την προληπτική ανάκληση της παρτίδας είναι ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν μικρά διαφανή θραύσματα γυαλιού σε μεμονωμένα κουτιά”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Όποιος έχει ήδη αγοράσει το προϊόν μπορεί να το επιστρέψει σε οποιοδήποτε κατάστημα Penny χωρίς να προσκομίσει τη σχετική απόδειξη και θα του επιστραφεί η τιμή αγοράς.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την παρτίδα “PENNY-SONNENMAIS 3er, 3X150G κονσέρβα, ημερομηνία λήξης (MHD): 23.09.2024 CN L21266, EAN: 20603113”.

Δεν επηρεάζονται τα προϊόντα με αποκλίνουσες ημερομηνίες λήξης/παρτίδες και άλλους κωδικούς EAN.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης