Προσοχή κίνδυνος: Κατασκευαστής ανακαλεί δημοφιλές ποτό

Ένας γνωστός κατασκευαστής βότκας ανακαλεί μια παρτίδα του ποτού του. Μπορεί να υπάρχουν επικίνδυνα θραύσματα γυαλιού σε αυτό.

Οι πότες βότκας να προσέχουν: Η εταιρεία Three Sixty με έδρα το Βερολίνο ανακάλεσε μια παρτίδα της Three Sixty Vodka 100 Proof σε ασημένια φιάλη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την παρτίδα της ποικιλίας 100 PROOF 0,7 λίτρων σε ασημένια φιάλη (αριθμός είδους 7000, φιάλη 4007675700002, χαρτοκιβώτιο 4007675700033).

Τα μπουκάλια, τα οποία πωλούνταν μεταξύ άλλων στα καταστήματα Rewe και Kaufland, μπορεί να περιέχουν θραύσματα γυαλιού που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς στο στόμα και το λαιμό, καθώς και εσωτερικούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το produktwarnung.de, η εταιρεία έχει λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα για να αποκλείσει κάθε κίνδυνο: Οι αρμόδιες αρχές έχουν εμπλακεί και οι πελάτες καθώς και οι συνεργάτες καλούνται να αποσύρουν τα επηρεαζόμενα προϊόντα από την πώληση.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.