Προσοχή στους κάτοικους του Μονάχου: Έρχεται η Freinacht

Έρχεται η Ελεύθερη Νύχτα (Freinacht) στο Μόναχο: Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στον κόσμο που γιορτάζει. Τι να προσέξετε…

Τη νύχτα της 30ής Απριλίου προς την 1η Μαΐου, οι άνθρωποι θα κάνουν και πάλι φάρσες με αφρό ξυρίσματος, χαρτί τουαλέτας ή οδοντόκρεμα. Η αστυνομία προειδοποιεί για ποινικά αδικήματα.

Η Ελεύθερη Νύχτα είναι προ των πυλών και στο Μόναχο, επίσης, ιδιαίτερα οι νέοι αρέσκονται να βγαίνουν έξω στο σκοτάδι για να κάνουν φάρσες.

Συχνά χρησιμοποιείται αφρός ξυρίσματος, χαρτί υγείας ή οδοντόκρεμα.

“Η αστυνομία του Μονάχου λέει: “Φάρσα ναι – ποινικά αδικήματα όχι! Συχνά οι “φαρσέρ” παρατραβάνε τα πράγματα τη νύχτα της 30ής Απριλίου προς την 1η Μαΐου.

Η αστυνομία του Μονάχου απευθύνει έκκληση στους ανθρώπους που γιορτάζουν την Ελεύθερη Νύχτα

Το κάψιμο κάδων απορριμμάτων, το βάψιμο με σπρέι πινακίδων κυκλοφορίας ή το γκράφιτι σε τοίχους σπιτιών δεν είναι “διασκέδαση”, αλλά ζημιά στην περιουσία άλλων ανθρώπων ή ακόμη και κίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα άλλων.

Η αστυνομία του Μονάχου απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση στην κοινή λογική των νέων που γιορτάζουν στην πόλη και τα περίχωρα: “Τα δήθεν πολιτιστικά έθιμα δεν αποτελούν κίνητρο για εγκληματικές πράξεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης