Προσοχή: Μεγάλη αστυνομική άσκηση 22 στη Βαυαρία

Αυξημένος αριθμός αστυνομικών στη Βαυαρία: Αύριο έχει προγραμματιστεί μεγάλη άσκηση στη Βαυαρία. Ωστόσο, κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Αποσκοπεί στην προετοιμασία για μια πιθανή κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Στη βαυαρική πόλη Finsing, θα πραγματοποιηθεί κοινή άσκηση του αστυνομικού τμήματος Erding με τη βαυαρική αστυνομία των ΜΑΤ, τις ειδικές μονάδες της Νότιας Βαυαρίας καθώς και άλλες οργανώσεις βοήθειας αύριο Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. περίπου.

Όπως εξηγούν επίσης οι αρμόδιοι σε κοινό δελτίο τύπου, θα υπάρξει επομένως “αυξημένος αριθμός ένστολων δυνάμεων” κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Στόχος της άσκησης μεγάλης κλίμακας είναι η εξάσκηση της “συγκεντρωμένης συνεργασίας σε μεγαλύτερα σενάρια ασκήσεων”.

Οι δράσεις αυτές μπορούν επίσης να γίνουν αντιληπτές από τον πληθυσμό. Για το λόγο αυτό, η αστυνομία δηλώνει ρητά ότι “η άσκηση δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο για τους κατοίκους της περιοχής Finsing”.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το γραφείο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης της Βόρειας Άνω Βαυαρίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.