Προβλήματα των επιχειρήσεων λεωφορείων στη Στουτγάρδη

Οι ανησυχίες και τα παράπονα σχετικά με τις συνθήκες στο γραφείο ταξινόμησης οχημάτων της Στουτγάρδης και στο γειτονικό γραφείο έκδοσης αδειών οδήγησης στη Στουτγάρδη-Feuerbach συνεχίζονται.

Τώρα η Ένωση Εταιρειών Λεωφορείων της Βάδης-Βυρτεμβέργης εξέφρασε τον φόβο ότι η ταχεία επανεκκίνηση της λειτουργίας των λεωφορείων μετά το διάλειμμα λόγω της πανδημίας θα μπορούσε να παρεμποδιστεί σοβαρά από τις συνθήκες στο γραφείο ταξινόμησης.

Ο λόγος για αυτόν τον φόβο: Πριν από την τρέχουσα απαγόρευση ταξιδιών με λεωφορεία λόγω της πανδημίας, ορισμένες εταιρείες λεωφορείων είχαν αιτηθεί τη διαγραφή της άδειας για τα πούλμαν τους με σκοπό να εξοικονομήσουν κόστος.

Μια γρήγορη έκδοση άδειας είναι πλέον “σχεδόν αδύνατη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα” για την πόλη της Στουτγάρδης, επειδή οι χρόνοι αναμονής ανέρχονται σε πάνω από τέσσερις εβδομάδες στο αρμόδιο γραφείο.

Για τις εταιρείες μέλη είναι σχεδόν αδύνατο να βρουν ένα βραχυπρόθεσμο ραντεβού για τα λεωφορεία τους.

«Πώς θα μπορούσε μια επιχείρηση που δέχεται αιτήματα από ταξιδιώτες τα οποία βρίσκονται σε αναμονή να ξεκινήσει αμέσως και μάλιστα με αντίστοιχους κανονισμούς υγιεινής, να προσφέρει ταξίδια, εάν δεν είναι δυνατόν να γίνει η ταξινόμηση σε σύντομο χρονικό διάστημα;» αναφέρει ο σύλλογος.

Οι εταιρείες που έχουν καταδικασθεί σε ακινησία εδώ και μήνες και φοβούνται για την ύπαρξή τους δεν έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.

Από την άλλη πλευρά, σε άλλες μεγάλες πόλεις του κρατιδίου, ωστόσο, παρά την πανδημία, ένα λεωφορείο μπορεί να ταξινομηθεί εντός λίγων ημερών.

Στο παρελθόν, το γραφείο ανέφερε ότι εργάζονταν επιμελώς για τη βελτίωση των συνθηκών σε σχέση με τέτοια παράπονα.

Η γενική διαδικτυακή διαδικασία κράτησης ραντεβού λειτουργεί τώρα αρκετά καλά.

Πρέπει να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ του προσωπικού, της τηλεφωνικής υπηρεσίας, της εξυπηρέτησης των πελατών και της επεξεργασίας των διαδικασιών στο παρασκήνιο.

Επιπλέον, το προσωπικό εργάζεται ακόμα υπό συνθήκες πανδημίας. Πρόσθετο προσωπικό έχει μεν εγκριθεί, αλλά η πρόσληψη είναι δύσκολη και η εκπαίδευση δαπανηρή.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.