Γερμανία: Ψεύτικος δάσκαλος σε σχολείο – Γονείς ξεσκέπασαν την απάτη

Ένας 23χρονος εργαζόταν ως δάσκαλος στο Pullach, αν και δεν είχε κανένα προσόν. Οι γονείς ξεσκέπασαν την απάτη.

H αστυνομία συνέλαβε έναν δάσκαλο από το σχολείο Pater Rupert Maier στο Pullach. Είχε καταφέρει να βρει δουλειά με ψευδή προσόντα, μέχρι που αποκαλύφθηκε.

33χρονη Γερμανίδα βρήκε λύση στις υψηλές τιμές της βενζίνης

Από την 1η Απριλίου, ο 23χρονος εργαζόταν σε μια τάξη της τρίτης δημοτικού. Επειδή καυχιόταν για τα πτυχία του από φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, μπήκαν υποψίες στους γονείς.

Δήλωνε επίσης ότι έχει πτυχίο του Χάρβαρντ, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο Τύπου της αρχιεπισκοπικής ιεραρχίας, η οποία είναι υπεύθυνη για το σχολείο. Οι γονείς έλεγξαν τις πληροφορίες στο διαδίκτυο και βρήκαν αντιφάσεις.

Μια 47χρονη γυναίκα από την περιφέρεια του Μονάχου υπέβαλε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι έρευνες επιβεβαίωσαν την υποψία. Όταν η αστυνομία επισκέφθηκε τον 23χρονο στο σχολείο τη Δευτέρα, παραδέχτηκε την απάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας από το Μόναχο δεν είχε υποπέσει προηγουμένως στην αντίληψη της αστυνομίας. Προσλήφθηκε την 1η Απριλίου ως αναπληρωτής δάσκαλος μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Συνολικά, είχε διδάξει μόνο έντεκα ημέρες, αλλά δεν είχε διαπρέψει ούτε ως προς τη συμπεριφορά του προς τους μαθητές ούτε ως προς την ποιότητα της διδασκαλίας του.

Γερμανία: Eισιτήριο 9 ευρώ, φθηνή βενζίνη και επιδόματα

Αφού οι γονείς εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους στη διευθύντρια στη συνάντηση γονέων, η διευθύντρια σχημάτισε εικόνα της κατάστασης κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην τάξη.

Ως εργοδότης επιθυμεί στο μέλλον να ελέγχει τα έγγραφα πρόσληψης πιο ενδελεχώς. Ο απατεώνας είχε επίσης υποβάλει στο παρελθόν αίτηση ως δάσκαλος στην περιοχή του Starnberg.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.