Πυρκαγιά σε κατάλυμα στη Βαυαρία: 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν

Εννέα κάτοικοι τραυματίστηκαν ελαφρά από πυρκαγιά σε άσυλο στην περιοχή του Μπάμπεργκ. Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί ξέσπασε η πυρκαγιά. Το κατάλυμα δεν είναι πλέον κατοικήσιμο, και οι 14 αιτούντες άσυλο που ζουν σε αυτό πρέπει να μετακομίσουν.

Η ταχεία επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε την εξάπλωση των φλογών σε ολόκληρο το κτίριο.

Τα καταλύματα αιτούντων άσυλο είναι ακατοίκητα μετά από πυρκαγιά στη Βαυαρία

Επειδή η πυρκαγιά κατέστησε το κατάλυμα μη κατοικήσιμο, οι 14 κάτοικοι που ζούσαν εκεί μεταφέρθηκαν αρχικά σε ένα γυμναστήριο ενός σχολείου για περίθαλψη και αργότερα στο Μπάμπεργκ.

50.000 ευρώ υλικές ζημιές

Η αστυνομία υπολογίζει τις ζημιές στο κτίριο σε περίπου 50.000 ευρώ. Το τμήμα ποινικών ερευνών θέλει τώρα να διευκρινίσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: www.br.de | Φωτογραφία αρχείου

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.