Πυροσβέστες στη Γερμανία «απελευθέρωσαν» τα θέματα των εξετάσεων

Οι πυροσβέστες στην πόλη Μπόχολτ της δυτικής Γερμανίας έλαβαν μια ασυνήθιστη κλήση κινδύνου την Παρασκευή από ένα τοπικό λύκειο, αφού οι καθηγητές δεν μπόρεσαν να ανοίξουν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε τις ερωτήσεις για τις τελικές εξετάσεις που επρόκειτο να δώσουν οι μαθητές.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η κλειδαριά είχε μπλοκάρει και άρχισαν να πριονίζουν το χρηματοκιβώτιο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Μπόχολτ. «Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μπόρεσαν να δώσουν τις εξετάσεις τους με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας», ανέφερε.

Ενώ οι καθηγητές επευφημούσαν τους πυροσβέστες που έσωσαν την κατάσταση, η αντίδραση των μαθητών ήταν ανάμεικτη.

«Κάποιοι από αυτούς θα απολάμβαναν μάλλον ένα ηλιόλουστο πρωινό στην εξοχή αντί γι’ αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Matthias Hanne.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.