Η πυροσβεστική διασώζει πελαργό από φίδι στη Γερμανία (Vid)

Ήταν μια δύσκολη αποστολή: Μετά από πολλές κλήσεις μαρτύρων, η πυροσβεστική υπηρεσία του Höchstadt χρησιμοποίησε περιστρεφόμενη σκάλα για να διασώσει ένα μωρό πελαργό που βρισκόταν σε μεγάλη δυσχέρεια. Μια ζωντανή κάμερα κατέγραψε τα πάντα…

Πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση

Το μικρό πελαργόπουλο με τα γκρίζα φτερά πνίγεται… Ο πατέρας Gerome, ο οποίος ζει εδώ και πολλά χρόνια στη φωλιά του Παλαιού Δημαρχείου στην πλατεία της αγοράς του Höchstadt, τάισε το μικρό του με ένα φίδι. Ωστόσο, το φίδι είναι πολύ μεγάλο για το νεαρό πουλί και κολλάει στο λαιμό του.

Κάποιοι μάρτυρες ανακαλύπτουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην κάμερα πελαργών του Höchstadt, η οποία μεταδίδει μόνιμα την καθημερινή ζωή της μικρής οικογένειας πελαργών ζωντανά στο διαδίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό είναι πολύ τυχερό, επειδή αρκετοί μάρτυρες επικοινωνούν αμέσως με την πυροσβεστική.

Εκείνοι αντιδρούν αμέσως. “Οδηγήσαμε γρήγορα στο κέντρο της πόλης και δύο συνάδελφοι μας έφτασαν στη φωλιά με το καλάθι”, αναφέρει το Δελτίο Τύπου για το συμβάν. Ο ένας από αυτούς φοράει γάντια ασφαλείας και αρπάζει το πελαργόπουλο, το οποίο εξακολουθεί να πνίγεται.

Ο πυροσβέστης αρπάζει την άκρη του φιδιού και το βγάζει από το φάρυγγά του χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο νεαρός πελαργός, ένας από τα πέντε αδέρφια του, δεν φαίνεται να έχει υποστεί μόνιμη βλάβη. Η επιχείρηση διάσωσης καταγράφηκε από τη ζωντανή κάμερα και έχει ήδη δημοσιευτεί στο YouTube.

Video: Η πυροσβεστική διασώζει πελαργό από φίδι στη Γερμανία

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης