Ρεκόρ μήνα για το 2022 έκανε το αεροδρόμιο του Βερολίνου

Τον Οκτώβριο διακινήθηκαν περισσότεροι επιβάτες μέσω του αεροδρομίου BER της πρωτεύουσας απ’ ό,τι οποιονδήποτε άλλο μήνα φέτος.

2,1 εκατομμύρια άνθρωποι έφτασαν ή αναχώρησαν από το Schoenefeld τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσε την Τρίτη η εταιρεία αεροδρομίου Berlin Brandenburg.

“Η καλά προετοιμασμένη και σε μεγάλο βαθμό ομαλή έναρξη των φθινοπωρινών διακοπών συνέβαλε επίσης στα καλά στοιχεία επιβατών τον Οκτώβριο”, δήλωσε η επικεφαλής του αεροδρομίου Aletta von Massenbach.

Τα στοιχεία αυτά απέχουν ακόμη πολύ από το επίπεδο πριν από την Κορόνα. Τον Οκτώβριο του 2019, 3,2 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν ακόμη μέσω των αεροδρομίων Tegel και Schoenefeld του Βερολίνου.

Ενόψει των φθινοπωρινών διακοπών, ο von Massenbach αναφέρθηκε στις αβεβαιότητες για την αεροπορική βιομηχανία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της ενεργειακής κρίσης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.