Ρόδα λούνα παρκ χαλαρώνει και πέφτει σε χριστουγεννιάτικη αγορά

Αυτό θα μπορούσε να έχει άσχημη κατάληξη: Ένα μεγάλο μεταλλικό εξάρτημα αποκολλήθηκε από τη ρόδα λούνα παρκ στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Χάγκεν και έπεσε στο έδαφος.

Ένας δυνατός κρότος ξάφνιασε τους επισκέπτες της χριστουγεννιάτικης αγοράς του Χάγκεν: Μια χαλύβδινη δοκός μήκους σχεδόν τριών μέτρων είχε χαλαρώσει από την αγκύρωση της ρόδας του λούνα παρκ ύψους 48 μέτρων και έπεσε κάτω. Αυτό ανέφερε η Westdeutscher Rundfunk (WDR).

Το όλο θέμα συνέβη κατά τη διάρκεια της διαδρομής – αλλά οι τέσσερις άνθρωποι που κάθονταν σε δύο γόνδολες μπόρεσαν να εγκαταλείψουν κανονικά τη ρόδα και παρέμειναν σώοι, σύμφωνα με το WDR.

Η λειτουργία της ρόδας του λούνα παρκ διακόπηκε προς το παρόν, αλλά μετά από επισκευές και έλεγχο από την TÜV μπόρεσε να γυρίσει ξανά.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.