Ρωσική πρεσβεία: Ευχές από… Google Translate για την 25η Μαρτίου

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ρωσική πρεσβεία για την ημέρα της Εθνικής Επετείου. Με τον πόλεμο στα ουκρανικά εδάφη να μαίνεται, η πρεσβεία στις ευχές της μίλησε για ανεξαρτησία.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί εντύπωση στην ανάρτηση στο Facebook είναι το νόημα και η σύνταξη. Τα ελληνικά θυμίζουν απευθείας μετάφραση από google translate.

«Συγχαίρουμε όλους τους Έλληνες ακολούθους μας στα κοινωνικά δίκτυα με την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Σας ευχόμαστε γερή υγεία, ευημερία και προκοπή» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο απεικονίζεται ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, έλληνας ευγενής της Ρωσικής αριστοκρατίας, αξιωματικός του Ρωσικού Στρατού που έφερε τον βαθμό του Υποστράτηγου και Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.