Σεισμός κοντά στο Στρασβούργο αισθητός και στην Βάδη-Βυρτεμβέργη

Το απόγευμα της Παρασκευής, η γη σείστηκε κοντά στο Στρασβούργο στην Αλσατία. Το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου μέτρησε 3,6 στη σκάλα Ρίχτερ. Οι άνθρωποι στο Tübingen και το Reutlingen ένιωσαν κι αυτοί τον σεισμό.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στα γερμανικογαλλικά σύνορα το απόγευμα της Παρασκευής στις 7:33 μ.μ. και σε περιοχές της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Η αυτόματη αξιολόγηση της κρατικής υπηρεσίας σεισμού κατέγραψε το μέγεθος με 3,5 στη σκάλα Ρίχτερ, το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου 3,6. Άλλες υπηρεσίες κατέγραψαν ακόμη και 3,9.

Σε κάθε περίπτωση, ο σεισμός έγινε αισθητός στο Reutlingen, στο Bildechingen, στο Tübingen, και στο Wendelsheim.

Ο σεισμός είχε την προέλευσή του στο Oberrheingraben – και πιθανότατα οφείλεται σε έργα που σχετίζονται με τη γεωθερμική μονάδα παραγωγής ενέργειας κοντά στο Στρασβούργο.

Προφανώς, όπως αναφέρεται και στην πύλη πληροφοριών βαθιάς γεωθερμικής ενέργειας, η σεισμική δραστηριότητα δεν σταματά, αν και το Στρασβούργο σταμάτησε τα έργα γεωθερμικής ενέργειας τον Δεκέμβριο. Πριν από περίπου έξι εβδομάδες σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,5 Ρίχτερ και μερικοί ασθενέστεροι.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.