Σημάδι θαύμα σε εικόνα του Αγίου Νεκταρίου στη Γερμανία

Στο Ομοσπονδιακό κρατίδιο Nordrhein-Westfalen (Βεστφαλία) της Γερμανίας, και συγκεκριμένα στην πόλη Mönchengladbach (Μενχενγκλάντμπαχ), Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στεγάζεται και αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων, όπου πριν την πανδημία διεξάγονταν Σεμινάριο Βυζαντινών Τεχνών.

Εν καιρώ πανδημίας δεν γίνονται διαζώσης τα μαθήματα Αγιογραφίας.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2021, με την ευλογία του πατρός Κωνσταντίνου, Ιερατικού προϊσταμένου του Ναού, και μέσω θερμής παράκλησης μιας κυρίας (κ. Μαρία Α.) όπου είναι ενεργό μέλος στην διδασκαλία κατήχησης της ορθοδοξίας, και εκπαιδευόμενη στο τμήμα Αγιογραφίας και Βυζαντινών κατασκευών, θέλοντας να κατασκευάσει δυο εικόνες. ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΝΕΚΤΆΡΙΟΥ,
(ΌΧΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΊΑ ) αλλά σε κατασκευή για συλλογή, κλήθηκε ο Επιμορφωτής όπου διδάσκει το Σεμινάριο κ. Παναγιώτης Σαργιώτης, να κάνει την επίβλεψη, και να βοηθήσει στην αποπεράτωση του έργου της εκπαιδευομένης Του.

Στην αίθουσα υπήρχαν μόνο τρία άτομα , τηρώντας και τις αποστάσεις και την ασφάλεια .

Τρίτη η παρουσία της κυρίας (κ. Χριστίνα Δ.) Όπου είναι υπεύθυνη για τους χώρους του Ναού, και η ίδια εκπαιδευόμενη του Σεμιναρίου.

Η κατασκευή έγινε άμεσα , με μεγάλη ευλάβεια και σεβασμό στην Εικόνα ,και στο χώρο..!

Κατά την αποχώρηση του Επιμορφωτή από την αίθουσα, η κ. Μαρία πρόσεξε πως στην εικόνα Του Αγίου Νεκταρίου, εμφανίστηκε ένα κόκκινο σημάδι, ενδιάμεσα των ματιών. Το οποίο έγινε αντιληπτό, λίγη ώρα αργότερα.

Με την απορία έκπληκτη, και με διάφορα ερωτήματα , ενημέρωσε τον Ιερατικό Προϊστάμενο, και τον Υπεύθυνο Διδασκαλίας, όπου επιβεβαίωσε επίσημα, πως δεν χρησιμοποιήθηκε χρώμα κόκκινο κατά την διάρκεια της κατασκευής, και πως πρόκειται για κάτι προφανές, και με γνώση καταστάσεων θεωρήθηκε ως Ένα μήνυμα Του Αγίου Προς τους Έλληνες Ομογενείς της Γερμανίας, ένα μήνυμα που μόνο ως ΘΑΎΜΑ μπορεί να θεωρηθεί…

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε παρόμοιες συγκεντρώσεις για Αγιογραφία ή Βυζαντινές κατασκευές “ευωδίαζε” ο χώρος έντονα, και έχουν ακουστεί πάρα πολλές περιπτώσεις θαυμάτων στο Ναό..

Η εικόνα του Αγίου Νεκταρίου στην οποία βρέθηκε το σημάδι βρίσκεται διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή σε όποιον έχει την δυνατότητα να κάνει επιστημονική διάγνωση. Και αν μπορεί να δώσει μία άλλη εξήγηση πέραν του θαύματος!!

Η Ελληνική Ομογένεια ζει το ΘΑΎΜΑ…Άγιος Νεκτάριος!!!

ΑΓΊΟΣ ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ

ΑΓΊΟΣ ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ

ΑΓΊΟΣ ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου πρώτός.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.