Σκυλάκι παρέμεινε για 7 εβδομάδες δίπλα από το νεκρό αφεντικό του

Καθώς έβγαζε βόλτα το σκυλάκι της, μια συνταξιούχος γυναίκα χάθηκε για άγνωστους ακόμη λόγους και πέθανε. Ο σκύλος της δεν έφυγε από το πλευρό της ακόμη και μετά το θάνατό της – για περισσότερες από επτά εβδομάδες.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 0.50 π.μ., η δορυφορική επικοινωνία με τη Hanne-Lore S. διακόπτεται (χάθηκε το σήμα). Η μπαταρία του κινητού της πρέπει να ήταν άδεια.

Όπως αναφέρει η BZ, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μόλις πρόσφατα μετακομίσει στην περιοχή και χάθηκε σε μια βόλτα με το σκυλί της.

Παρά τη μεγάλης κλίμακας επιχείρηση αναζήτησης με ομάδα σκύλων, εντοπισμό μέσω κινητών τηλεφώνων και χρήση μη επανδρωμένου αεροσκάφους, η 78χρονη δεν βρέθηκε.

Σκύλος μένει πάνω από πτώμα για εβδομάδες

Μόνο 54 ημέρες αργότερα, την 1η Νοεμβρίου, οι εργάτες ενός αγροκτήματος βρήκαν ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση – και δίπλα της ένα ντάκσουντ που γαύγιζε.

Σύμφωνα με ιατροδικαστική έκθεση, η Hanne-Lore S. πέθανε την πέμπτη ημέρα της εξαφάνισής της. Ο σκύλος της συνέχισε να μένει στο πλευρό της αφεντικίνας της ακόμη και μετά το θάνατό της.

Εικάζεται ότι τρέφονταν με ποντίκια και βατράχια και έπινε νερό από ένα ποτάμι. Η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας έχει από τότε αναλάβει το σκυλάκι.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.