Στήριξε την προσπάθεια μας!

 Προσκάλεσε τους φίλους σου στο GRland

Like GRland: Σου αρέσει η προσπάθεια μας και θέλεις να την υποστηρίξεις; Σε έχουμε βοηθήσει σε κάποιο πρόβλημα ή απορία σου; Θέλεις να συνεχίσουμε το έργο μας με την υποστήριξή σου;

ΜΠΟΡΕΙΣ! Προσκάλεσε τους φίλους σου να κάνουν Like στα Social Media του GRland.

Σε μια διαδικασία εύκολη, που θα σου κοστίσει μόνο λίγα λεπτά, μπορείς με αυτό τον τρόπο να βοηθήσεις την συντακτική μας ομάδα να γίνει ακόμη καλύτερη και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή βοήθεια στους συμπατριώτες μας στο εξωτερικό.

Κάλεσε φίλους να κάνουν στο GRland

Κινητό/Tablet:

1. Άνοιξε την σελίδα: GRland Facebook Page
2. Επέλεξε την υποκατηγορία “Κοινότητα
3. Σκρόλαρε προς τα κάτω και πάτησε το κουμπί “Προσκαλέστε φίλους
4. Επιλέξτε “Επιλογή όλων” ή τσέκαρε τα κουτάκια με τους φίλους σου και πάτησε  “Αποστολή προσκλήσεων
5. Αυτό ήταν! Σας ευχαριστούμε

Υπολογιστής:

1. Άνοιξε την σελίδα: GRland Facebook Page 
2. Πάτησε στις 3 τελείες και την επιλογή “Προσκαλέστε φίλους
3. Επέλεξε “Επιλογή όλων” και στην συνέχεια “Στείλτε προσκλήσεις
4. Αυτό ήταν! Σας ευχαριστούμε

Παράδειγμα (GIF)

Pos na kalesete filous sto fb
Favicon-logo-GRland
Δημιουργήσαμε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο και ποιοτικό ελληνικό ειδησεογραφικό Portal, παρουσιάζοντας όλες τις ειδήσεις από την Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς αυτές εξελίσσονται.

Στόχος μας είναι η αξιόπιστη και ποικιλόμορφη κάλυψη της ειδησεογραφίας με ταχύτητα, εγκυρότητα και συνεχόμενη ροή.

Η συντακτική ομάδα του GRland.info, ένα δυναμικό παζλ ανθρώπων που αρθρώνουν ένα παρεμβατικό λόγο και εργάζονται άοκνα, παρέχοντας πλήρη κάλυψη και ανάλυση της ειδησεογραφίας σε ποικίλες κατηγορίες περιεχομένου.

Η σελίδα μας παρέχει πληροφορίες από και για τους Έλληνες της διασποράς, παροχή βοήθειας και ενημέρωσης στους συμπατριώτες μας. Προβάλλουμε την Ελλάδα μας σε ξένο κοινό με την δημιουργία Αγγλικού και Γερμανικού περιεχομένου καθώς και με την προώθηση του έργου των Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων της Ομογένειας.

Έλληνες, Πατρίδα, Ομογένεια. Έννοιες σπουδαίες, καλλιεργημένες με αγάπη, καρποφόρησαν και δημιούργησαν το GRland.info: την No1 επιλογή στην ενημέρωσή σας.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.