Ο Söder απαιτεί συγκεκριμένες προτάσεις από την Bundestag

Σε συνέντευξή του στο RTL/ntv, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder σχολίασε τη μερική υποχρέωση εμβολιασμού στη Βαυαρία: “Είμαστε νομοταγείς. […]

Η ιδέα να γίνει μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. […] Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση παρέδωσε ουσιαστικά ένα αυτοκίνητο χωρίς κινητήρα. Τώρα πρέπει ακόμη να παράσχει το εσωτερικό του. Δυστυχώς, η συζήτηση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού κούρασε. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση”.

Ωστόσο, όπως είπε, δεν θέλει να προτείνει την αναστολή του μερικού υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εθνικό επίπεδο στην επόμενη Διάσκεψη των Πρωθυπουργών.

“Υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι τις 15 Μαρτίου και πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις”, δήλωσε ο Söder και συνέχισε: “Όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη νοσηλείας, και κανείς δεν το θέλει αυτό”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.