Ο Söder επιθυμεί κλείσιμο της βαυαρικής πλευράς για την κυκλοφορία

Στη διαμάχη με την Αυστρία σχετικά με την κυκλοφορία διέλευσης οχημάτων, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Söder σχεδιάζει τώρα προφανώς και το κλείσιμο της βαυαρικής πλευράς. Η υπομονή εξαντλείται.

Βραχυπρόθεσμα απαιτούνται μέτρα για την ανακούφιση των ανθρώπων στη συνοριακή περιοχή, δήλωσε ο Söder στην εφημερίδα Münchner Merkur. Διαφορετικά, είπε, υπάρχει ο κίνδυνος αδιεξόδου.

Ο Söder θέλει τώρα να κλείσει τους δρόμους για τα φορτηγά για μέρες. Πρέπει να διακοπεί η κυκλοφορία μέσω των πόλεων στην κοιλάδα του Inn και προς το Σάλτσμπουργκ. Ζήτησε ήδη από τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Υπουργό Μεταφορών να αναπτύξουν ένα σχέδιο πολύ γρήγορα.

Δεν προβλέπονται αποκλεισμοί για τα αυτοκίνητα, είπε. Εξαιτίας της παρεμπόδισης λόγω των φορτηγών στο Τιρόλο, συχνά δημιουργούνται μεγάλα μποτιλιαρίσματα στη βαυαρική πλευρά.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.