Σοκ στη Νυρεμβέργη: Φορτηγό περνάει πάνω από παιδί

Σοκ στη Νυρεμβέργη: Καθώς ένα τετράχρονο παιδί διασχίζει με τη μητέρα του με ποδήλατο μια διασταύρωση, ένας οδηγός φορτηγού τον παραβλέπει. εγκλωβίζεται κάτω από το βαρύ όχημα – και τη γλιτώνει από θαύμα.

Ως εκ θαύματος, ένα τετράχρονο αγόρι υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα σε σύγκρουση με φορτηγό σε διασταύρωση στα βόρεια της Νυρεμβέργης. Η μητέρα ήταν μάρτυρας του ατυχήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης, μια μητέρα και ο γιος της έβγαιναν από την πόλη στην Bucher Straße, ο καθένας με το ποδήλατό του.

Όταν έφτασαν στη διασταύρωση με την Pirckheimer Straße γύρω στις 5.30 μ.μ., τα φανάρια άναψαν πράσινο γι’ αυτούς.

Έτσι, η μητέρα έκανε νόημα στο παιδί να φύγει – και το αγόρι το έκανε.

Εκείνη τη στιγμή, ο οδηγός ενός φορτηγού έστριψε στη γωνία. Δεν παρατήρησε το παιδί και το χτύπησε, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Κεντρικής Φραγκονίας.

Το αγόρι έπεσε από το ποδήλατο και μπήκε κάτω από το φορτηγό. Όταν ο οδηγός το παρατήρησε αυτό, φρέναρε αμέσως.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως περιγράφεται από το αστυνομικό τμήμα Κεντρικής Φραγκονίας, το αγόρι απεγκλωβίστηκε. Υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα με μεγάλη ανακούφιση για όλους τους εμπλεκόμενους!

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.