Η στάση εταιριών έναντι του πολέμου κριτήριο καταναλωτικής συμπεριφοράς

Οι τρεις στους τέσσερις Γερμανούς (77%) εξαρτούν τις προτιμήσεις τους για αγορές από τη συμπεριφορά των εταιριών στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας για λογαριασμό της ψηφιακής ένωσης Bitkom, από την οποία προκύπτει ότι οι καταναλωτές επικροτούν την απόφαση πολλών εταιρειών της ψηφιακής βιομηχανίας να αναστείλουν τη δραστηριότητά τους στη Ρωσία.

Οι καταναλωτές εξετάζουν πολύ προσεκτικά πώς οι εταιρείες «τοποθετούνται σε σχέση με την επιτιθέμενη Ρωσία», εξηγεί ο πρόεδρος της Bitkom, Αχίμ Μπεργκ.

Εκτιμά δε ότι «όποιος δεν τάσσεται καθαρά υπέρ της Ουκρανίας διατρέχει τον κίνδυνο να χάσει την εμπιστοσύνη των Γερμανών πελατών και να έχει απώλειες».

Πηγή: Γιώργος Παππάς | ΕΡΤ NEWS

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.