Στάσιμος ο δείκτης επίπτωσης στη Βαυαρία και το Μόναχο

Ο δείκτης επίπτωσης στη Βαυαρία δεν μειώθηκε περαιτέρω για πρώτη φορά, αλλά ούτε και αυξήθηκε σημαντικά.

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από το Robert Koch Institut στις 3:10 π.μ., o δείκτης επίπτωσης στη Βαυαρία ήταν στο 82,6 και συνεπώς μόνο 0,1 υψηλότερο από την προηγούμενη ημέρα.

Ο δείκτης επίπτωσης σε εθνικό επίπεδο είναι 83,1, όπως και την Κυριακή. 1027 νέες μολύνσεις καταγράφηκαν στο κρατίδιο εντός 24 ωρών, καθώς και έντεκα θάνατοι σε σχέση με τη νόσο Covid 19.

Τα δύο βαυαρικά hotspots, τα οποία ήταν στην πρώτη θέση σε εθνικό επίπεδο την προηγούμενη μέρα, έχουν πλέον πέσει στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Αν και τα κρούσματα εξακολουθούν να είναι πολύ υψηλά, η εξέλιξη είναι θετική τόσο στην πόλη Coburg (219,1 αντί για 245,9) όσο και στην πόλη Schweinfurt (228,4 αντί για 232,1).

Η περιφέρεια του Würzburg έχει σήμερα τους χαμηλότερους αριθμούς κρουσμάτων στη Βαυαρία με τιμή 34,5, ακολουθούμενη από την πόλη Weiden στο Άνω Παλατινάτο με 35,1.

Στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, ο δείκτης επίπτωσης τη Δευτέρα βρίσκεται στο 54,3 και είναι επομένως ελαφρώς υψηλότερος από την προηγούμενη ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι το Μόναχο παραμένει πάνω από το όριο του 50, κάτω από το οποίο θα ήταν δυνατή περαιτέρω χαλάρωση.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.