Η στάθμευση στην Κολωνία θα γίνει σύντομα 10 φορές ακριβότερη;

Η δημοτική συμμαχία της Κολωνίας θέλει να κάνει πιο ακριβή την άδεια στάθμευσης των κατοίκων. Το FDP και το SPD ασκούν έντονη κριτική σε αυτό…

Η άδεια στάθμευσης κατοίκων θα κοστίζει σύντομα πιθανώς 350 ευρώ αντί για 30 ευρώ ετησίως. Αυτό θα κάνει τη στάθμευση δέκα φορές πιο ακριβή από ό,τι πριν.

Η άδεια στάθμευσης κατοίκων υποτίθεται ότι δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν έχουν δικό τους ακίνητο να σταθμεύουν φθηνά στην περιοχή κατοικίας τους.

Ωστόσο, η δημοτική συμμαχία στην Κολωνία – αποτελούμενη από την ηγεσία της πόλης, τους Πράσινους, το CDU και το Volt – θέλει να αναδιανείμει τον δημόσιο χώρο στην Κολωνία, όπως μετέδωσε το Radio Köln.

Υπήρξαν μαζικές επικρίσεις γι’ αυτό από το FDP και το SPD.

Ο Ralph Streck του FDP δήλωσε ότι θα πρέπει πρώτα να δημιουργηθούν εναλλακτικές λύσεις πριν από την αύξηση του τέλους.

Ο Streck ανέφερε τη Βιέννη ως παράδειγμα για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Εκεί, πρώτα επεκτάθηκαν οι δημόσιες συγκοινωνίες πριν αυξηθούν τα τέλη στάθμευσης.

Το SPD συμφωνεί με την κριτική του FDP. Θέλουν να απελευθερώσουν επιπλέον γκαράζ στη γειτονιά ή δημόσιους χώρους στάθμευσης αντί να αυξήσουν τα τέλη.

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της Κολωνίας, ο Christian Joisten του SPD δήλωσε ότι αυτό θα ανακούφιζε τους ανθρώπους με λίγα χρήματα.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης