Στατιστικά: “Μαραθώνιος ταχύτητας” στη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Επιτυχία για τον “μαραθώνιο με κάμερες ταχύτητας” (Blitzmarathon) στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: Η αστυνομία έπιασε περισσότερους από 13.000 οδηγούς που παραβίασαν την ταχύτητα. Εκατοντάδες παραβάτες πρέπει να παραδώσουν την άδειά τους.

Η αστυνομία στη Βάδη-Βυρτεμβέργη κατέγραψε περίπου 13.000 παραβάσεις ταχύτητας στους ελέγχους της κατά τη διάρκεια ενός “μαραθωνίου με κάμερες ταχύτητας” την Παρασκευή.

250 παραβάτες ταχύτητας πρέπει να παραδώσουν την άδεια οδήγησης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών στη Στουτγάρδη το Σάββατο.

Περίπου 360.000 οχήματα ελέγχθηκαν. Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό περίπου 3,6% του συνόλου των οχημάτων που μετρήθηκαν.

Περισσότεροι από 1.100 αστυνομικοί βρίσκονταν σε υπηρεσία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της εκστρατείας. Επιπλέον, συμμετείχαν πολυάριθμες πόλεις, δήμοι και περιφέρειες.

Μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών σε χρήση

Ο “μαραθώνιος με κάμερες ελέγχου ταχύτητας” στη Βάδη-Βυρτεμβέργη ήταν μέρος μιας πανευρωπαϊκής εβδομάδας ελέγχου της ταχύτητας.

Η Παρασκευή ήταν το αποκορύφωμα της εκστρατείας, η οποία είχε ως στόχο να επιστήσει την προσοχή στους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, όλο το φάσμα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας παρακολούθησης της κυκλοφορίας ήταν σε χρήση σε όλο το κρατίδιο: από φορητές συσκευές μέτρησης με λέιζερ έως κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης ταχύτητας, πολιτικά βιντεοσκόπια έως τα λεγόμενα ρυμουλκούμενα επιβολής.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης